Vitvaruservice

Service av vitvaror – Elon Alingsås

Vi kan det vi säljer där vår service av vitvaror i Alingsås bara är ett samtal bort oavsett vad du behöver hjälp med och vart – hemma, på arbetsplatsen eller en gemensam tvättstuga. Vi erbjuder service, installation och reparation av de vitvaror och hushållsmaskiner du hittar i vårt sortiment.

Går felet att åtgärda själv?

Innan du kontaktar Elons vitvaror service är det en god idé att se om du kan åtgärda felet själv. I bruksanvisningen finns en tabell som beskriver enklare fel och hur man kan åtgärda dem. Kör du fast under en reparation av dina vitvaror kan du alltid kontakta oss för rådgivning.

OBS! Alla typer av elektriska fel ska alltid åtgärdas av en elektriker.

Vanliga problem med vitvaror

Vitvaror krånglar ibland. Ofta går det enkelt att lösa själv, men i vissa fall behöver du hjälp av en servicetekniker. Här kan du läsa om vanliga fel och få ett hum om när ett proffs behöver reparera dina vitvaror.

Reparation av diskmaskin

Smutsig disk samlas snabbt på hög om diskmaskinen slutat fungera. Om maskinen luktar illa eller om det bildats beläggning på disken kan du oftast fixa det själv genom att till exempel köpa diskmaskinsrengöring. Försvinner inte problemet inte eller om du upptäcker att det är elektroniken som krånglar är det dags att boka reparation av din diskmaskin.

Reparation av tvättmaskin

Att tvättmaskinen har slutat att centrifugera, att vattnet inte värms upp eller att maskinen luktar illa är vanliga problem. Dålig lukt kan bero på att maskinen behöver rengöras. Torka ur tvättmedelsfack och trumma samt kör ett tvättprogram med en rengöringstablett för att bli av med dålig lukt. Har tvättmaskinen slutat att fungera beror det ofta på trasig elektronik. Låt oss utföra en reparation av din tvättmaskin om det är tydligt att problemet beror på felaktig elektronik.

Reparation av torktumlare

Att en torktumlare stannar innan tvätten har blivit torr är inte helt ovanligt. Det kan exempelvis bero på att ventilationen är igensatt och att du behöver rengöra maskinen från damm och ludd eller rensa ventilationsröret. Försvann inte problemet? Då kan det bero på att maskinen inte får tillräckligt med ström. Kontakta ett proffs som utför en reparation av din torktumlare.

Reparation av kylskåp

Låter kylen ovanligt mycket eller har din mat blivit frusen? Ett högljutt kylskåp kan bero på att vitvaran inte står plant. Frusen mat beror ofta på att det är fel på termostaten eller kompressorn och då behöver en servicetekniker utföra en reparation av ditt kylskåp.

Service, installation och reparation av hushållsmaskiner och vitvaror

Har diskmaskinen, tvättmaskinen eller någon annan av dina vitvaror slutat att fungera? Vi skickar ut en servicetekniker som inspekterar produkterna och skadorna för att kunna vidta rätt åtgärder vid reparation av vitvaror eller hushållsmaskiner

Elon i Alingsås erbjuder dig:

 • Personlig tillgänglighet på service och rådgivning
 • Hjälp med installation
 • Omhändertagande av gamla produkter vid byte till en ny
 • Säker funktion via fackmässig installation, igångkörning och handhavande instruktion

Vi har ett erfaret lag av servicetekniker på Elon i Alingsås som alltid står redo att rycka ut när något gått sönder oavsett om det är en reparation av torktumlare, reparation av kylskåp, reparation av diskmaskin eller reparation av diskmaskin.

Snabb service

Trevligt bemötande

BERÄTTIGAT TILL RUT-AVDRAG

När något inte fungerar som det ska

Även om du köper kvalitet så håller inte en produkt för evigt, men riktigt bra produkter kan vara värda att laga. Vi har utbildade servicetekniker med lång erfarenhet från branschen. Önskar du hjälp med reparation av hushållsmaskiner eller behöver dina vitvaror service? Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 0322-66 55 90.

  Kontakta oss

  När något inte fungerar som det ska

  Även om du köper kvalitet så håller inte en produkt för evigt, men riktigt bra produkter kan vara värda att laga. Vi har utbildade servicetekniker med lång erfarenhet från branschen. Du når oss på 0322665590

  © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group