Bänkdiskmaskin

Köpa bänkdiskmaskin i Alingsås

Om du bor i ett mindre hushåll där det inte blir så mycket disk är en bänkdiskmaskin en bra idé. Den passar dessutom bra i kök med begränsat utrymme då en liten bänkdiskmaskin tar upp betydligt mindre plats än en helintegrerad diskmaskin som man installerar under köksbänken. Hos oss på Elon finns det ett brett utbud av bänkdiskmaskiner från många kända varumärken, så att du kan vara säker på att hitta en som passar dina behov.

BÄNKDISKMASKIN
BÄNKDISKMASKIN

Olika typer av diskmaskin

Funderar du på att köpa en bänkdiskmaskin i Alingsås hittar du en mängd olika typer och märken hos oss på Elon. Om du har tänkt att ha din bänkdiskmaskin på något speciellt ställe i köket kan det vara bra att kolla upp måtten på maskinen så du vet att den kommer få plats. Det är också bra att kolla upp hur många kuvert som får plats i diskmaskinen (ett standardkuvert består av: 1 platt tallrik, 1 sopptallrik, 1 dessertassiet, 1 kopp med tillhörande tefat, 1 glas, 1 uppsättning av bestick med kniv, gaffel, matsked, dessertsked, och kaffesked).

Liten bänkdiskmaskin

En av de stora fördelarna med bänkdiskmaskiner är att det tar upp väldigt lite plats i ditt kök. Så även om du har ett kök med väldigt begränsat utrymme kan du ofta fortfarande få plats med en liten bänkdiskmaskin. Den passar bra till ett hushåll där det bor 1-2 personer och rymmer ca 6 standardkuvert.

Bänkdiskmaskin i skåp

Bor man i ett hushåll med litet kök är det ofta man vill använda hela köksbänken som arbetsyta. Många väljer därför att ha bänkdiskmaskinen i ett skåp. Om du väljer denna lösning kan det vara bra att ha skåpet öppet under diskningen för att släppa ut fukt och värme.

Rådgivning

Placering, mått, varumärke, och antal kuvert. Det kan vara en hel del faktorer att hålla i åtanke när man ska köpa en ny bänkdiskmaskin. Har du frågor kring vilken maskin du ska välja eller undrar något annat angående bänkdiskmaskinerna är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik, där en av våra köksplanerare kan hjälpa dig.

Leverans & Installation

Hos Elon i Alingsås får du inte enbart en ny diskmaskin. Vi erbjuder en praktisk helhetslösning där du egentligen bara behöver trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt diskmaskin för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla diskmaskin, om så önskas.

Service och installation

Diskmaskinen är i princip igång varje dag och diskar bort matrester och annat kladd. Därför är det inte konstigt om det ibland uppstår ett fel. Sätter din maskin inte igång när den ska, eller fylls och töms den inte på vatten? Kontakta oss på Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en tekniker för att åtgärda problemet och ger gärna tips angående den bästa lösningen. Är det däremot en väldigt gammal maskin kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group