Frysar

Köp frys

Gör det enkelt för dig och köp frys från Elon i Alingsås. Vi erbjuder ett brett utbud av frysar från kända varumärken där det finns något för alla behov, för alla storlekar av kök och familjer. Oavsett om du vill ha en frys med eller utan automatisk avfrostning, ett fristående frysskåp eller en hybrid med både frys och kyl så har vi lösningen för dig.

Passa även på att köpa ett nytt kylskåp du kan kombinera med din nya frys.

Välj rätt frys för dina behov

Behöver du ett nytt frysskåp men är osäker på vilket du ska välja? Börja med att mäta utrymmet där du planerar att ställa det och fundera över åt vilket håll dörren ska öppnas för att du enklast ska komma åt dina matvaror.

Stora och små frysar från Elon i Alingsås

Låt dina matvanor styra för hur stor din frys behöver vara. Bor du i en mindre lägenhet eller behöver en frys till sommarstugan? Köp en frys i en mindre storlek – det blir billigare, den drar mindre ström och är lättare att städa. Älskar du mat och behöver gott om utrymme för storhandling eller är ni en flerbarnsfamilj med många munnar att mätta? Köp en frys med lite extra utrymme för att slippa åka och handla var och varannan dag.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på ett frysskåp baserat på dina behov. Bor du ensam i en mindre lägenhet och inte lagar så mycket mat rekommenderas en mindre modell; om ni är en flerbarnsfamilj som köper storpack och ofta storkokar bör ni överväga större varianter av frysar från Elon. Om du är osäker vilka frysar från Elon som passar dina behov, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper en av våra köksplanerare dig.

Leverans & Installation

Hos Elon i Alingsås får du inte enbart en ny frys. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt frys för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla frys om så önskas.

Service & Reparation

Bildas is, avfrostar den inte ordentligt eller stiger och faller temperaturen utan reglering? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är frysen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group