För dig som är eller funderar på att bli företagskund

Boka gärna tid med oss för ett möte där vi diskuterar dina behov och förutsättningar. Vi hjälper Er med lösningar som passar just Ert projekt avseende produktval och installation. Vi sätter ihop en lösning tillsammans, och sedan tar vi ansvar för genomförandet – projektering, inbärning/emballage, installation, arbetsledning och uppföljning.

  • Sveriges största vitvarulager – Som ledande expert på vitvaror har vi tillgång till Sveriges största vitvarulager. Vi lagerför alla kända varumärken som Electrolux, Cylinda, Bosch, Siemens, Miele, Asko m.fl. i vårt centrallager beläget i Örebro.
  • Brett sortiment inom kök – kvalitetsprodukter inom olika prisklasser 
  • Snabba och säkra leveranser – Tack vare tillgång till vårt egna välfyllda centrallager och samarbetet med effektiva speditörer. Med en ledtid på endast 2 dagar från lager till kund kan vi erbjuda en unik och rikstäckande service.
  • Proffs – och industriprodukter – Många av våra kunder som hyresvärdar, bostadsrättsföreningar, idrottsanläggningar, daghem, sjukhem m.fl. har behov av proffsprodukter som tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, diskmaskiner etc. De produkterna hittar ni hos oss.
  • Säker installation med egna installatörer – Vi använder oss av våra egna installatörer med bred erfarenhet från branschen.
  • Projektmetodik och kvalitet – Vi anpassar oss till ert byggprojekt samt är certifierade enligt FR2000

Fredrik Nilsson
Affärsutveckling & Ansvarig företagsförsäljning

Nils Lignell
B2B Kök

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.