För dig som är eller funderar på att bli företagskund

Boka gärna tid med oss för ett möte där vi diskuterar dina behov och förutsättningar. Vi har goda möjligheter att hjälpa dig med lösningar och hålla i projekt från ax till limpa. Vi sätter upp lösningen tillsammans, du godkänner och sedan tar vi ansvar för genomförandet – projektering, installation, arbetsledning och uppföljning. Boka tid för möte!

  • Sveriges största vitvarulager! Som ledande expert på vitvaror har vi tillgång till Sveriges största vitvarulager. Vi lagerför alla kända varumärken som Electrolux, Cylinda, Bosch, Siemens, Miele, Asko m.fl. i vårt centrallager beläget i Örebro.
  • Vi garanterar snabba och säkra leveranser! Tack vare vårt välorganiserade lager, vår kunniga personal och samarbetet med effektiva speditörer. Med en ledtid på endast 2 dagar från lager till kund kan vi erbjuda en unik och rikstäckande service.
  • Proffs- och industriprodukter! Många hyresrätter, bostadsrättsföreningar, idrottsanläggningar, daghem, sjukhem m.fl. har behov av proffsprodukter som tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, diskmaskiner etc. De produkterna hittar ni hos oss.
  • Säker installation av kompetenta installatörer! Vi använder oss av kompetenta installatörer med över 10års erfarenhet från branschen.
  • Vi arbetar effektivt och kontinuerligt med säkerhet för att förhindra skador på vitvarorna men även med att säkra upp mot stölder och skadegörelse.

Fredrik Nilsson
Affärsutveckling & Ansvarig företagsförsäljning

Pelle Josefsson
Service & Installationschef

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen. Läs mer om oss