Diskmaskiner

Val av diskmaskin

Vi har diskmaskiner för alla hushåll i alla prisklasser. Dessutom erbjuder vi leverans, installation, bortforsling av din gamla diskmaskin såväl som service och reparation.

Osäker på vilken diskmaskin du behöver, eller behöver du extra diskmaskinstillbehör? Ring, mejla eller besök vår butik och berätta om dina behov så hjälper vi dig hitta rätt.

Varför köpa en diskmaskin från oss?

När du köper en diskmaskin från oss får du inte bara en produkt, du får en praktisk helhetslösning med leverans, bortforsling av din befintliga diskmaskin och installation. Om problem skulle uppstå utför vi även service & reparation.

Diskmaskin_Elon

Varianter av diskmaskiner

Vi erbjuder ett brett utbud från ledanande tillverkare med allt från enkla bänkmaskiner till professionella diskmaskiner med en stor variation av storlekar, funktioner och utseenden. Hos oss på Elon i Alingsås kan du köpa:

  • Fristående diskmaskiner
  • Bänkdiskmaskiner
  • Integrerade diskmaskiner
  • Proffessionella diskmaskiner
  • …och många fler

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på diskmaskinen baserat på dina behov. Bor du ensam i en mindre lägenhet och inte diskar så ofta kan en enklare modell vara att föredra, medan hos flerbarnsfamiljen där det diskas varje dag behövs den större diskmaskinen. Om du är osäker vilken diskmaskin som är rätt för dig, kontakta oss eller besök gärna vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Hos oss på Elon i Alingsås köper du inte enbart en kyl och frys, du får en praktisk helhetslösning med vägledning att hitta rätt kyl och frys för dina behov, levererans till din dörr, installation och även bortforsling av din gamla kyl och frys om så önskas.

Service & reparation

Startar inte diskmaskinen, tömmer den inte vattnet eller diskar den inte rent? Kontakta oss på Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är diskmaskinen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group