Tvättmaskin

Köpa tvättmaskin i Alingsås

Behöver du köpa en ny tvättmaskin i Alingsås? Kom förbi Elon. Vi erbjuder ett brett utbud av tvättmaskiner från välkända varumärken i olika utförande. Vill du ha en frontmatad eller toppmatad tvättmaskin? Stor eller liten? Självdoserande? Billig och energisnål? Oavsett vad du behöver har vi lösningen för dig. Hos Elon hittar du även ett lika brett utbud av torktumlare.

köpa tvättmaskin med installation | Elon Alingsås
köp finaste tvättmaskinen i Alingsås från Elon

Frontmatad eller toppmatad tvättmaskin?

När du ska köpa tvättmaskin i Alingsås finns det ett par saker att tänka över. Har du till exempel problem att röra dig och tycker det är besvärligt att böja dig när du hanterar tvätt? Då är en toppmatad tvättmaskin den perfekta lösningen för dina behov.

Lika viktigt är storleken på din tvättmaskin. Mät hur stor platsen är där du planerar att installera din tvättmaskin på så hjälper vi dig hitta en tvättmaskin med de perfekta dimensionerna.

Köpa tvättmaskin med installation

Hos Elon i Alingsås erbjuder vi möjligheten att köpa tvättmaskin med installation. Vi arbetar med smarta helhetslösningar där vi hjälper dig från start till mål med allt från valet av tvättmaskin till leverans, installation, underhåll och service.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på tvättmaskinen baserat på dina behov. Om du vill köpa en tvättmaskin i Alingsås men är osäker på vilken som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & Installation

Hos Elon i Alingsås kan du inte enbart köpa en tvättmaskin. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt tvättmaskin för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och vi kan även forsla bort din gamla tvättmaskin om så önskas.

Service & Reparation

Behöver du hjälp med din tvättmaskin i Alingsås: startar den inte, tömmer ut vattnet eller låter konstigt? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är tvättmaskinen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group