Luftvärmepump

Köpa luftvärmepump

En luftvärmepump är i princip en AC (Air Condition) som kan sprida både varmluft och kalluft. Genom att köpa en luftvärmepump minskar du värmespillet, sänker din energiförbrukning och energikostnad samtidigt som den skapar en behaglig inomhusmiljö genom att aktivt rena och avfukta luften. De används främst som ett komplement till redan fungerande värmesystem men kan på egen hand värma mindre hus, lägenheter och stugor.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av luftvärmepumpar för allt från villan och fritidshuset till större lokaler. Osäker på vilken modell som är rätt för dina behov eller vill veta mer om våra priser på luftvärmepumpar ? Kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig köpa en luftvärmepump enligt dina behov.

köp luftvärmepump online i Alingsås från Elon

Luftvärmepump – Pris

En luftvärmepump har ett relativt lågt pris i jämförelse med andra alternativ som luft/vatten, berg- eller jordvärmepumpar. Om du idag har direktverkande el med vanliga elradiatorer kan du minska din elförbrukning radikalt genom att installera en luftvärmepump. Genom att byta ut din gamla luftvärmepump mot en ny kan du också göra en bra besparing.

För att en luftvärmepump ska fungera optimalt krävs att den kan sprida luften så effektivt som möjligt. Detta sätter vissa krav på husets planlösning. Luftvärmepumpen ska normalt placeras så centralt som möjligt och desto öppnare planlösningen är, desto bättre.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din luftvärmepump baserat på dina behov. Om du är osäker vilken luftvärmepump som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & Installation

Genom att en köpa en luftvärmepump hos Elon i Alingsås får du inte bara en effektiv lösning att kontrollera din inomhusmiljö. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt bland våra luftvärmepumpar baserat på dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla luftvärmepump om så önskas. Luftvärmepumpar måste enligt lag installeras av ett kylcertifierat företag och installatör med personligt kylcertifikat, vilket vi självklart har.

Service & Reparation

Skramlar fläkten eller värmer/kyler den inte enligt inställningarna? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är din nuvarande luftvärmepump väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group