Inbyggnadsugn

Inbyggnadsugn

En inbyggnadsugn är precis som det låter, en ugn inbyggd i köket. Moderna inbyggnadsugnar har en rad olika tekniska funktioner för såväl matlagning som rengöring. Vårt sortiment av inbyggda ugnar inkluderar ett brett utbud av basmodeller såväl som modeller med avancerade funktioner för dig med höga ambitioner. Kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig välja den inbyggnadsugn som passar dig och din matlagning bäst.

Köp den bästa inbyggda ugnen i Alingsås från Elon
köp inbyggnadsugn i Alingsås från Elon

Fördelar med en Elon inbyggnadsugn

En inbyggnadsugn medför sig en rad fördelar gentemot en traditionell spis/ugn-kombination eller fristående ugn:

  • Utseende. Inbyggda ugnar blir en sömlös detalj av din köksinredning och ger ett mer stilrent uttryck.
  • Praktisk. Installera ugnen vart du vill där den passar bäst. Till exempel i arbetshöjd för att slippa böja sig ned varje gång du ska öppna luckan.
  • Fri placering. En inbyggnadsugn måste inte vara där du har spisen. Med inbyggnadsugnar har du fria händer att placera den vart och hur du vill enligt dina behov och önskemål.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din kompaktugn baserat på dina behov. Om du är osäker vilken Elon inbyggnadsugn som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper en av våra vitvaruproffs dig.

Leverans & installation

Genom att en köpa en inbyggnadsugn hos Elon i Alingsås får du inte bara en ny ugn. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt bland våra inbyggnadsugnar baserat på dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla ugn om så önskas.

Service & reparation

Värmer ugnen inte tillräckligt eller för mycket, fortsätter fläkten att köra efter ugnen stängs av eller är värmen ojämnt fördelad? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är din nuvarande ugn väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group