Spisar

Köpa spisar i Alingsås

Letar du efter spisar i Alingsås? Kom förbi och utforska vårt breda sortiment. Vi erbjuder allt från traditionella till toppmoderna elektriska spisar med smarta och avancerade funktioner, allt för att du ska kunna hitta den perfekta spisen för din bostad och dina behov. Idag har de flesta spisar en induktions- eller keramikhäll, men vi erbjuder även den klassiska varianten med gjutjärnsplattor.

Kontakta Elon i Alingsås eller besök vår butik för att få hjälp att köpa spisar, mikrovågsugnar och andra vitvaror för att skapa ditt drömkök.

köp bästa elektriska spisar | Elon Alingsås
Köp de bästa spisarna i Alingsås från Elon

Vilken spis passar dig?

Med vårt breda utbud av spisar i Alingsås, kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. Då dom kommer med en rad olika funktioner såväl som innehar sina specifika fördelar. Här har vi listat olika spisar för att du ska kunna hitta den spis i Alingsås som passar dina behov:

  • Induktionshäll:Med en induktionshäll minskar du uppvärmningstiden avsevärt när du lagar mat. Den värms med hjälp av elektromagnetiska magneter som värmer upp enbart kastrullen och inte hällen. Det innebär att endast kastruller och stekpannor med magnetisk botten kan användas, även rengöring av hällen förenklas avsevärt.
  • Gjutjärnsplattor: Plattorna värms upp med hjälp av en spole under plattan som värmer kastrullen eller stekpannan. Detta är ett mer energikrävande alternativ.
  • Glaskeramikhäll:Likt gjutjärnsplattor värms plattorna upp med hjälp av en spole under plattan. Glaskeramikhällar drar även mindre energi än gjutjärnsplattor och har ofta anpassningsbara värmezoner.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på spisar; i Alingsås kan du besöka vår butik för att få hjälp med att hitta rätt spis för just dig.

Leverans & Installation

Genom att köpa spisar hos Elon i Alingsås får du inte bara en ny spis. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt spis för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla spis om så önskas.

Service & Reparation

Blir spisplattorna inte varma, värmer spisen/ugnen ojämnt eller har något av vreden gått sönder? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är spisen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa en eller flera spisar i Alingsås?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group