Spisar, hällar & ugnar

Köp ny spis, ugn och häll

Vi har spisar, ugnar och hällar för alla typer av kök. I vårt utbud hittar du allt från traditionella spisar med keramikhäll, till toppmoderna induktionsspisar med smarta och avancerade funktioner för att du ska kunna hitta den spis som passar just dig. 

Osäker på vilken spis, häll eller ugn du behöver? Ring, mejla eller besök vår butik och berätta mer om dina behov så hjälper vi dig hitta rätt.

Varför köpa en spis, ugn och häll från Elon?

När du köper spisar, ugnar eller hällar från Elon i Alingsås får du inte bara nya vitvaror. Du får en praktisk helhetslösning med leverans, bortforsling av dina gamla maskiner och installation, service & reparation utförd av professionella installatörer & tekniker. 

Brett utbud av spisar, hällar och ugnar

Vi erbjuder ett brett utbud av spisar, hällar och ugnar från välkända varumärken. Hitta rätt bland en stor variation av olika storlekar, funktioner och utseenden med Elon. I vårt sortiment hittar du följande spisar, hällar och ugnar:

 • Indukstionshäll
 • Glaskeramikspisar
 • Gjutjärnsspisar
 • Gasspisar
 • Minikök
 • Varmluftsugnar
 • Mikrovågsugnar

Välj en spis som passar dig och din matlagning

Köp en spis som passar dig och ditt kök, både vad gällande storlek och utseende. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av spisar med olika bredder, material och stilar. Standardbredden på en spis är 60 cm men du hittar även smalare och bredare spisar hos Elon i Alingsås.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din spis, häll och ugn baserat på dina behov. Om du är osäker vilka maskiner som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Vi hjälper dig hitta rätt spis, häll och ugn för dina behov, levererar dem till din dörr, installerar dem och kan även forsla bort dina gamla maskiner om så önskas.

Service & reparation

Blir spisplattorna inte varma, värmer ugnen eller spisen ojämnt eller fortsätter fläkten att köra även när ugnen är avstängd? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut ett team av professionella tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är din spis, ugn eller häll väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa nya. 

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Sofia Rosén

Sofia Rosén

Nils Lignell

Nils Lignell

  Kontakta oss

  © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group