Kylskåp

Köpa kylskåp

Dags att köpa kylskåp? Här hittar du Elon i Alingsås breda utbud av kylskåp från kända varumärken. Vi har kylar för alla behov, för alla storlekar av kök och familjer, oavsett om du vill ha en kyl i svart, vitt eller rostfritt, ett fristående kylskåp eller en hybrid med både kyl och frys.

Välj rätt kyl för dina behov

När det är dags att köpa ett nytt kylskåp behöver du enbart mäta utrymmet där du planerar att ställa det och fundera över åt vilket håll dörren ska öppnas för att du enklast ska komma åt dina matvaror.

köp bästa litet & stor kylskåpet från Elon i Alingsås

Stort eller litet kylskåp?

Låt dina matvanor styra för hur stor volym din kyl ska ha. Bor du i en mindre lägenhet eller behöver en kyl till sommarstugan? Köp en mindre kyl – det blir billigare, den drar mindre ström och är lättare att städa. Älskar du mat och behöver gott om utrymme för storhandling eller är ni en flerbarnsfamilj med många munnar att mätta? Köp en större variant för att slippa åka och handla var och varannan dag.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på sitt kylskåp baserat på dina behov. Bor du ensam i en mindre lägenhet och inte lagar mat så ofta kan ett litet kylskåp vara tillräckligt, medan hos flerbarnsfamiljen där det är storkok varje dag behövs ett stort kylskåp för det stora köket. Om du är osäker vilket kylskåp från Elon som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & Installation

Genom att köpa kylskåp hos Elon i Alingsås får du inte bara ett nytt kylskåp. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt kylskåp för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort ditt gamla kylskåp om så önskas.

Service & Reparation

Samlas det vatten i botten, håller den inte temperaturen eller bildas is i din kyl? Kontakta Elon i Alingsås. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är kylen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Benny Sandgren

Benny Sandgren

Butiks- & Köksförsäljning
Jesper Wallin

Jesper Wallin

Butiksförsäljning & Lager
Andreas Steen

Andreas Steen

Butikschef

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group