Bygga kök

Köpa kök i Alingsås

Dags att köpa nytt kök? Elon i Alingsås har allt du behöver oavsett om du vill ha ett helt nytt kök eller enbart en ny hushållsmaskin. Vi är med dig hela vägen och erbjuder vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig skapa det perfekta köket för dina behov och förutsättningar.

Nordanro kök

Nordanro är vårt eget varumärke som erbjuder kök och förvaring för alla rum i ett hushåll. I sortimentet finns det en lösning för alla behov och förutsättningar. Allt från enskilda förvaringslösningar till måttanpassade luckor och helt nya kök.

Att köpa kök i Alingsås blir inte enklare än med Nordanro. Sortimentet inom Nordanro är nästintill oändligt där det finns något för alla tycken och smak. Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden där du tillsammans med våra köksinredare kan hitta en lösning och skapa unika köksstilar anpassade för dig och din bostad.

  • Nordanro kökssystem är för dig som vill ha ett komplett och mer personligt kök. Här hittar du kök av alla typer, från kök i industriell stil till bistrokök, moderna kök i urban stil och lantkök. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning, etc. är brett och valmöjligheterna är nästintill oändliga.
  • Nordanro flex kökssystem är det mer flexibla och smidiga sättet att byta och bygga kök på. I denna kökslösning ryms kopplingen till flexibilitet bland annat genom vårt stora urval av luckor. Dessutom kan du välja om du vill montera köket själv eller få hjälp av oss. Du får ett komplett kök i platta paket där stommarna monteras med bara ett klick – utan skruvar eller verktyg.
  • Nordando nya luckor är precis som det låter: en möjlighet att ge ditt gamla kök ett helt nytt utseende utan att behöva riva ut allt annat. Det är lösningen för dig som redan är nöjd med ditt gamla kök men som vill förnya det. Luckorna måttanpassas till ditt existerande kök och passar dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har.

Bygga kök tillsammans med Elon i Alingsås

Utöver Nordanros kökslösningar erbjuder vi även ett gigantiskt utbud av vitvaror och hushållsmaskiner för de som ska köpa kök men inte ska bygga ett nytt från grunden. Bygg ditt drömkök tillsammans med Elon i Alingsås, kontakta oss eller kom förbi vår butik redan idag.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Nils Lignell

Nils Lignell

Köksexpert
Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert
Victoria Johansson

Victoria Johansson

Köksexpert
Cathrine Bernhardsson

Cathrine Bernhardsson

Kök
© 2021 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group