Bygga kök

Köpa kök i Alingsås

Dags att köpa nytt kök? Elon i Alingsås har allt du behöver oavsett om du vill ha ett helt nytt kök eller enbart en ny hushållsmaskin. Vi är med dig hela vägen och erbjuder vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig skapa det perfekta köket för dina behov och förutsättningar.

Nordanro kök

Nordanro är vårt eget varumärke som erbjuder kök och förvaring för alla rum i ett hushåll. I sortimentet finns det en lösning för alla behov och förutsättningar. Allt från enskilda förvaringslösningar till måttanpassade luckor och helt nya kök.

Att köpa kök i Alingsås blir inte enklare än med Nordanro. Sortimentet inom Nordanro är nästintill oändligt där det finns något för alla tycken och smak. Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden där du tillsammans med våra köksinredare kan hitta en lösning och skapa unika köksstilar anpassade för dig och din bostad.

  • Nordanro kökssystem är för dig som vill ha ett komplett och mer personligt kök. Här hittar du kök av alla typer, från kök i industriell stil till bistrokök, moderna kök i urban stil och lantkök. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning, etc. är brett och valmöjligheterna är nästintill oändliga.
  • Nordanro flex kökssystem är det mer flexibla och smidiga sättet att byta och bygga kök på. I denna kökslösning ryms kopplingen till flexibilitet bland annat genom vårt stora urval av luckor. Dessutom kan du välja om du vill montera köket själv eller få hjälp av oss. Du får ett komplett kök i platta paket där stommarna monteras med bara ett klick – utan skruvar eller verktyg.
  • Nordando nya luckor är precis som det låter: en möjlighet att ge ditt gamla kök ett helt nytt utseende utan att behöva riva ut allt annat. Det är lösningen för dig som redan är nöjd med ditt gamla kök men som vill förnya det. Luckorna måttanpassas till ditt existerande kök och passar dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har.

Det mest prisvärda köker beror på förutsättningarna och dina önskemål. Ett prisvärt kök är i slutändan det som är anpassat efter dina behov – med den lägsta prislappen. Med Elons egna varumärke Nordanro finns lösningar för alla ambitioner – från kompletta kök till enskilda lösningar – där du kan hitta en prisvärd lösning anpassad för dina behov.

Kostnaden för ett nytt kök med montering varierar beroende på kökets storlek, val av vitvaror, speciella önskemål och befintliga förutsättningar. Det är således omöjligt att fastställa ett pris utan att ta reda på dessa faktorer. Prissumman för ett nytt kök kan variera från mellan 100 000 till över 400 000. Kontakta oss och berätta om din vision så kan vi ge en prisuppskattning.

Renovering av ett kök tar i vanligtvis mellan 4-8 veckor beroende på en rad faktorer, inklusive bland annat kökets storlek, val av material och produkter samt komplexiteten av designen. Med monteringshjälp av oss kan du säkerställa att det både går fortare och kvaliteten på monteringen är garanterad.

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0322-665590.

Bygga kök tillsammans med Elon i Alingsås

Utöver Nordanros kökslösningar erbjuder vi även ett gigantiskt utbud av vitvaror och hushållsmaskiner för de som ska köpa kök men inte ska bygga ett nytt från grunden. Bygg ditt drömkök tillsammans med Elon i Alingsås, kontakta oss eller kom förbi vår butik redan idag.

Nils Lignell

Nils Lignell

Köksexpert
Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert
© 2023 Copyright Elon Alingsås | Design by GO MO Group