Vi hjälper dig designa ditt drömkök!
Boka tid för rådgivning hos oss.

Bäcklunda

Bäcklunda är vårt eget kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls.

Miton Cucine

Miton är äkta italiensk designglädje med kärlek till det stilrena. Renheten kombinerad med möjligheten till nästintill helt individuellt färgval gör dessa kök lika estetiskt tilltalande som funktionellt tillfredsställande. En internationell känsla i ditt hem, unikt skapat efter dina drömmar och behov.

Kök & Förvaring

Italienska Miton är äkta designglädje med kärlek till det stilrena. Renheten kombinerad med möjligheten till nästintill individuellt färgval gör dessa kök lika estetiskt tilltalande som funktionellt tillfredsställande.

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.