Hus & Hem | 2 min read.

Mitt favoritrum i hela huset!

Den bästa stunden på hela dagen är när jag vaknar tidigt en lördag och resten av familjen fortfarande ligger och sover. Jag brukar tassa ner till köket, slå på kaffebryggaren och hämta tidningen – ja, vi har fortfarande en papperstidning på helgerna!

När kaffet är klart börjar jag ofta bläddra i tidningen ståendes, med tidningen på köksbänken av någon anledning, sedan blir det att flytta tidning, kopp och mig till bordet. Sen har jag en stund för mig själv att landa efter en hektisk arbetsvecka.

Just nu njuter jag extra mycket av att se höstens färger utanför fönstret och med det kommer snart alla storhelger med släkt och vänner. Det blir både fest och enkla träffar efter jobbet, så mysigt!

Inte så konstigt att mitt favoritrum är just köket, det är ju där all mat och dryck finns och där alla av någon anledning alltid samlas – oavsett fest eller träff.

Det är nog den största anledningen till att jag älskar mitt kök mest av allt i hela huset, just för att det är den naturliga samlingsplatsen där alla kan umgås naturligt både till vardags och fest. Apropå samlingsplats, nu hör jag att resten av familjen är på väg – dags att säga god morgon och hjälpas åt med frukosten!

 

/Sofia

“Det är nog den största anledningen till att jag älskar mitt kök mest av allt i hela huset, just för att det är den naturliga samlingsplatsen där alla kan umgås naturligt både till vardags och fest”

Sofia Rosén

Sofia Rosén är vår kreativa kraft när det gäller att designa kök! Det spelar ingen roll om det gäller ett smart, funktionsanpassat kök för det första boendet - eller om det gäller det stora, fullt utrustade italienska designerköket. Sofia hjälper dig att hitta rätt. Sofia skriver om trender, färg, form och material, samt ger dig alla tips kring vad som är bra att tänka på kring ditt stundande köksprojekt! Sofia når du alltid på mail: sofia.rosé[email protected]

Andra heta nyheter

Hus & Hem
Mitt favoritrum i hela huset!

Den bästa stunden på hela dagen är när jag vaknar tidigt en lördag och resten av familjen fortfarande ligger och sover. Jag brukar tassa ner till köket, slå på kaffebryggaren och hämta tidningen – ja, vi har fortfarande en papperstidning på helgerna! När kaffet är klart börjar jag ofta bläddra i tidningen ståendes, med tidningen… Read more »

Läs mer
Tips & Trix
Välj rätt Espresso och kaffemaskin

Eftersom det finns en uppsjö av olika varianter, funktion och märken när det gäller “kaffemaskiner”, däri också “Espressomaskiner”, tänkte jag att det kan vara intressant att berätta lite mer om vad som kan vara intressant för dig när du står inför att investera i kökets kanske flitigast använda maskin! Det kan ju vara så att… Read more »

Läs mer

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.