Miton Cucine – Italiensk design och elegans.

Våra kök

Ditt drömkök är bara ett klick bort! Boka tid med vår köksexpert genom att klicka HÄR! Det spelar ingen roll om du har massa idéer redan, eller om du behöver stöd. Tillsammans hittar vi dina förutsättningar till det perfekta köket!

Sofia Rosén

Sofia Rosén
– Vår köksexpert!

 

 

Detta kombinerat med möjlighet till det senaste inom matlagningsteknologi inspirerar till innovation och nyfikenhet.

Kökslösningarna ger ett hem som hjälper dig bibehålla ordning vid matlagningen samtidigt som man låter den eleganta Italienska designen komma fram.

Miton Cucine

Italienska Miton är äkta designglädje med kärlek till det stilrena. Renheten kombinerad med möjligheten till nästintill individuellt färgval gör dessa kök lika estetiskt tilltalande som funktionellt tillfredsställande.

Mitons fantastiska design och höga kvalitet i alla detaljer smälter samman perfekt i ett köksutrymme som är enkelt och elegant.

Modern

Minimalism & Elegans

Sofistikerat och välbalanserat, så kan man snabbt beskriva vår serie "Modern" från Miton. Hög nivå av funktion och design. Både funktionellt och vackert för ögat att titta på. Återhållsamt utan att bli för stramt. En twist på den skandinaviska designtraditionen med internationell känsla och tonalitet.

Luxury

Design & Lyx

Funktion och design i ett påkostat utförande, med de där extra detaljerna som skänker ditt hem en känsla av internationell lyx. Praktiskt till vardags, emotionellt passande för dig som söker något utöver det vanliga. Italiensk design när den är som bäst.

Classic

Tradition & Klass

Här hittar du klassiska köksattribut, men i modern tappning. Linjer, detaljer och formspråk som vi känner igen, dock formstöpta efter tiden vi lever i nu. Ett kök som hämtar inspiration från historieböckerna, men med din personliga touch ger ett funktionellt och inspirerande rum att trivas i.

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.