Bäcklunda Kök - Stilren, nordisk designfilosofi.

Våra kök

Ditt drömkök är bara ett klick bort! Boka tid med vår köksexpert genom att klicka HÄR! Det spelar ingen roll om du har massa idéer redan, eller om du behöver stöd. Tillsammans hittar vi dina förutsättningar till det perfekta köket!

Sofia Rosén

Sofia Rosén
– Vår köksexpert!

 

 

Du kan omedelbart börja planera och rita ditt eget Bäcklunda-kök. KLICKA HÄR för att komma igång bums.

Bäcklunda

Bäcklunda är vårt eget kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls. Ett nordiskt kvalitetskök till ett förmånligt pris och med snabba leveranser.

Bäcklunda kallas för Sveriges snabbast kök. Varför? För att vi kan leverera ett komplett kök med luckor, stommar, vitvaror, köksmaskiner, bänkskivor och mycket annat på bara 3–5 dagar.

Nordisk känsla

Kvalitet & Design

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

Prisvärdhet

Gör det själv

Bäcklunda är ett prisvärt alternativ som levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig.

Trygghet

Proffs

Alla butiker som säljer Bäcklunda är certifierade köksbutiker. I certifieringen ingår en gedigen utbildning samt att butiken ska kunna erbjuda leverans och montering. Detta medför att du alltid får professionell hjälp. 25 års garanti ingår alltid på utvalda delar (Läs mer under Frågor & Svar - Kök).

Vill du ha hjälp av vår köksexpert? Boka möte

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.