Bäcklunda

Bäcklunda är vårt eget kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls.

Läs mer om Bäcklunda

Miton Cucine

Miton är äkta italiensk designglädje med kärlek till det stilrena. Renheten kombinerad med möjligheten till nästintill helt individuellt färgval gör dessa kök lika estetiskt tilltalande som funktionellt tillfredsställande. En internationell känsla i ditt hem, unikt skapat efter dina drömmar och behov.

Läs mer om Miton Cucine
Nolbyplan

Alingsås största butik för kök & vitvaror

ELON Alingsås tillhör Sveriges största vitvarukedja med 292 butiker fördelade över hela landet. Hos oss kan du tryggt handla kök, vitvaror och småelsprodukter av experter. Välkommen in!

Läs mer om Alingsås största butik för kök & vitvaror
Företag

Företagskund/B2B

Som kund hos oss har du tillgång till branschens bästa service. Oavsett om det gäller små eller stora installationer, serviceavtal. Boka ett möte med oss idag så ser hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer om Företagskund/B2B
Vitvaruservice

När något krånglar

Kontakta oss direkt om din tvättmaskin, torktumlare, kylskåp, frys och spis inte fungerar som den ska. Våra experter hjälper dig att hitta felet på marknadens vanligast förekommande märken.

Läs mer om När något krånglar

Blog

Events
En hälsosam tradition värd namnet!

Den 13:e oktober var det dags för årets stora löparfest i Alingsås, Lights in Alingsås. Vi deltog som sponsor och det tål att sägas igen,...

Läs mer
Mat & Dryck
Göra egen glögg!

Det är svårt att tro det, men snart är julen här! Till dessa tider hör både mat, dryck och fest. Något som jag nästan tycker...

Läs mer
ELON I ALINGSÅS

Vi på Elcomfortgruppen i Väst AB driver Elon i Alingsås och strävar efter att alltid ligga i framkant i branschen. Vi vill vara det självklara alternativet när du behöver vitvaror, ett nytt kök, eller den senaste läckra köksmaskinen.